Журналістку Дубченко сподіваються звільнити через обмін полоненими - голова ОВА

Журналістку Дубченко сподіваються звільнити через обмін полоненими - голова ОВА

Укрінформ
Запорізьку журналістку Ірину Дубченко сподіваються звільнити через обмін полоненими.

Про це в інтерв’ю телеканалу ТВ5 сказав керівник Запорізької обласної військової адміністрації Олександр Старух, повідомляє в Телеграм-каналі НСЖУ.

"У нас створено центр, де ми концентруємо всю інформацію про людей, які зникли. Останню - це Іру Дубченко викрали в Розівці і вивезли в Донецьк - за допомогу пораненим солдатам. Головна історія - щоб усі знали, що людина пропала, це може значною мірою убезпечити її життя. Зараз такий список уже довгий, це і міські голови, й активісти, і журналісти. Ми маємо досвід таких історій на Донбасі, будемо чекати, коли будуть обміни, щоб їх обміняти на військовополонених країни-агресора", - сказав Старух.

Як повідомлялося, запорізьку журналістку Ірину Дубченко взяли у полон денеерівці у Розівці наприкінці березня. За словами «коменданта Розівки», вона наразі у Донецьку.

З 24 лютого за вказівкою президента рф путіна розпочалося повномасштабне вторгнення російських військ в Україну.

Загарбники обстрілюють і знищують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-