В ОП подякували усім, хто допомагає доправляти гуманітарну допомогу

В ОП подякували усім, хто допомагає доправляти гуманітарну допомогу

Укрінформ
Заступник керівника Офісу Президента Кирило Тимошенко подякував усім людям, які допомагають доставляти гуманітарну допомогу.

Про це він написав у Телеграмі, передає Укрінформ.

"Хочу подякувати небайдужим людям, які допомагають нашій країні, працівникам обласних логістичних хабів, Укрзалізниці, водіям автотранспорту, волонтерам, всім, хто докладає зусиль, щоб продукти, медикаменти, пальне, інші необхідні речі потрапляли в ті міста, села, селища, де людям зараз найважче", - зазначив Тимошенко.

За його словами, за три тижні березня в Україну ввезено 148 566 тонн гуманітарної допомоги. При цьому штаб і обласні хаби працюють злагоджено і без зайвої бюрократії.

Тимошенко поінформував, що залізницею у березні відправлено 38 388 тонн гуманітарного вантажу. Велику частину роботи з доставки виконують також автомобільні перевізники. З обласних логістичних центрів вантажі направляють до пунктів видачі та громад області.

"Окрема подяка людям, що на тимчасово окупованих територіях, до яких нам вдається відправити допомогу, попри ризики розносять по домівках харчі, ліки, воду", - додав Тимошенко.

Як повідомлялося, 24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок повномасштабного вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють і руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

В Україні запроваджено воєнний стан та оголошено загальну мобілізацію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-