Мінцифри збирає докази злочинів росії проти українців

Мінцифри збирає докази злочинів росії проти українців

Укрінформ
Міністерство цифрової трансформації роз'яснило, як подати докази злочинів російської армії проти українців. 

Як передає Укрінформ, відповідне роз'яснення Мінцифри опублікувало у Фейсбуці.

"Поки ЗСУ захищають нашу країну — ми збираємо докази злочинів окупанта. Ви можете поповнити цей список і підсилити покарання агресора. Докази приймаємо за посиланням", - йдеться у повідомленні.

На сайті можна повідомити про воєнні злочини проти українців та злочини проти людяності (поранення або загибель мирних від зброї окупантів, фізичне насилля чи позбавлення волі, диверсії); матеріальні збитки; порушення прав людини.

Для цього на сайті необхідно натиснути "Подати доказ" та залишити інформацію про себе, потім треба детально описати порушення й завантажити фото- та відеопідтвердження.

Як повідомлялося, Міністерство цифрової трансформації оновило чатбот "єВорог". В оновленому чатботі можна вибрати види військ чи техніки окупанта із запропонованого списку.

24 лютого президент рф путін розпочав повномасштабне вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст та сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-