За місяць війни до «Української школи онлайн» доєдналося 110 тисяч користувачів із різних країн

За місяць війни до «Української школи онлайн» доєдналося 110 тисяч користувачів із різних країн

Укрінформ
До «Української школи онлайн» за місяць війни доєдналося 110 тисяч користувачів, ця платформа об’єднала користувачів зі 134 країн.

Про це в Телеграмі повідомив міністр освіти і науки Сергій Шкарлет, передає Укрінформ.

«Уже місяць Україна проживає кожен день у надскладних умовах, які створила російська федерація. Наперекір викликам і об’єднавши зусилля, МОН спільно з Мінцифрою створили для дітей усі умови для продовження навчання під час війни. Головним інструментом для здобуття освіти стала платформа «Всеукраїнська школа онлайн», яка є частиною проєкту Дія.Цифрова освіта», - йдеться в повідомленні.

За його словами, до онлайн-майданчика долучилося понад 110 тис. нових користувачів.

«За місяць війни онлайн-майданчик: набув більше 110 тис. нових користувачів, зібрав понад 1 млн переглядів відеоуроків (з 2,2 млн за весь час існування), об’єднав користувачів зі 134 країн (України, Польщі, Німеччини, Чехії, США та інших). Усі уроки доступні на Youtube-каналі ВШО, платформах Megogo та Київстар ТБ, а також щоденно транслюються на кількох телеканалах у межах проєкту «Навчання без меж», - розповів Шкарлет.

Міністр зауважив, що для зручності дітям створили онлайн-розклад разом з Google Україна.

«Крім того, для зручності організації процесу навчання великої кількості дітей, зокрема евакуйованих, Міністерство освіти і науки України спільно з компанією Google Україна створили Всеукраїнський онлайн-розклад», - розповів він.

Як повідомляв Укрінформ, президент рф путін 24 лютого оголосив про широкомасштабне вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють і знищують об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Фото з відкритих джерел

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-