Для українців безкоштовно запрацювали онлайн-курси іноземних мов

Для українців безкоштовно запрацювали онлайн-курси іноземних мов

Перелік
Укрінформ
Центр протидії дезінформації при Раді національної безпеки і оборони України надав перелік онлайн-ресурсів з вивчення іноземних мов.

Як передає Укрінформ, про це Центр повідомляє у Телеграмі.

“Busuu дарує 90 днів преміум-підписки для вивчення всіх 12 доступних на сервісі мов, Drops дає українцям доступ до преміум-версії на рік”, - ідеться у повідомленні.

LingQ відкриває преміум-аккаунт для українців (доступно 24 мови), для активації потрібно звернутися до служби підтримки.

Preply скасували комісію для українців і для користувачів з України запровадили програму підтримки з вивчення іноземних мов.

Duolingo, Ling App та Coursera надали безкоштовний доступ користування для українців.

UTalk відкрив вільний доступ до свого застосунку.

Платформа Mondly надала безоплатний доступ до курсів для українців, які переїхали до європейських країн. Під час реєстрації треба вказувати українську як рідну мову, щоб отримати преміум-доступ.

Як повідомлялося, у зв'язку з агресією, яку вчинила росія проти українського народу, державний кордон України на виїзд щодня перетинають десятки тисяч громадян. Загалом з 24 лютого до 24 березня як на в'їзд, так і на виїзд з України співробітники Держприкордонслужби оформили 3,2 млн осіб.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-