У Міноборони прокоментували слова Байдена про те, що війна з рф швидко не закінчиться

У Міноборони прокоментували слова Байдена про те, що війна з рф швидко не закінчиться

Укрінформ
Швидко війна в Україні не закінчиться, тому зараз важливо сконцентрувати всі сили, щоб кожен українець робив усе для перемоги й щоб усі разом пройшли цей некороткий, але переможний шлях.

Як передає Укрінформ, про це в ефірі UA:Разом заявила заступник міністра оборони України Ганна Маляр, коментуючи слова президента США Джозефа Байдена про те, що війна з росією швидко не закінчиться.

«Дійсно, швидко ця війна не завершиться. Хоча з іншого боку швидко – це доволі відносна категорія, і кожен по-своєму її розуміє. Але нам варто налаштовуватись на певний шлях. Тому що наша свобода і наша перемога – це настільки велика цінність, для якої потрібно багато зусиль і багато часу. І ми повинні на це налаштуватись. Ми повинні припинити копатися в собі: якісь там відчуття жалю, запитань, чому це саме з нами - зараз важливо сконцентрувати всі сили, щоб кожен щось робив для перемоги, і щоб ми всі разом пройшли цей некороткий, але переможний шлях», - заявила Маляр.

Як повідомляв Укрінформ, президент США Джо Байден у суботу у Варшаві заявив, що розв’язана путінським режимом війна в Україні вже стала стратегічним програшем для росії, і США разом із Заходом продовжать стояти разом з українським народом.

Раніше Байден заявив, що Путін не має наміру завершувати війну проти України. Він продовжуватиме йти вбивчим шляхом, попри витрати.

Фото: АА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-