За програмою єПідтримка українці вже отримали майже 21 мільярд гривень - Прем'єр

За програмою єПідтримка українці вже отримали майже 21 мільярд гривень - Прем'єр

Укрінформ
Українці вже отримали 20,7 млрд гривень за оновленою державною програмою єПідтримка.

Про це Прем'єр-міністр Денис Шмигаль повідомив під час брифінгу, передає кореспондент Укрінформу.

«Продовжуються виплати по оновленій державній програмі єПідтримка, в рамках якої українці вже отримали понад 20,7 млрд грн», - сказав Шмигаль.

Він зазначив, що також почала діяти програма безкоштовного забезпечення харчовими продукти прифронтових міст, і ці продукти вже закуповуються для роздачі людям у населених пунктах, які зараз знаходяться на лінії зіткнення.

Також, за його словами, для забезпечення своєчасної виплати пенсій на територіях, де ведуться активні бойові дії, уряд розпочав фінансування пенсій за квітень.

«Впродовж 25-27 березня авансом буде здійснено нарахування і виплату пенсій у 6 областях на загальну суму 8,8 млрд гривень. Сьогодні було профінансовано виплату пенсій в Луганській та Чернігівській областях. Кошти вже перераховані в банки. Завтра авансом кошти на виплату пенсій будуть направлені в Сумську, Херсонську та Миколаївську області. Післязавтра – в Київську», - додав Шмигаль.

Як повідомлялося, завдяки міжнародним партнерам та небайдужим людям до України загалом ввезено більше як 128 тисяч тонн гуманітарних вантажів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-