Стартував марафон «Херсонський державний університет з Україною в серці»

Стартував марафон «Херсонський державний університет з Україною в серці»

Відео
Укрінформ
У тимчасово окупованому Херсоні ініціювали марафон «Херсонський державний університет з Україною в серці» - це марафон звернень від випускників вишу, друзів, земляків, першою його розпочала українська співачка TARABAROVA.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє сайт Херсонського державного університету (ХДУ).

«ХДУ – це більше 100 тисяч випускників, які створювали й створюють історію та репутацію освітнього закладу. І сьогодні всім нам, як ніколи, потрібні слова підтримки, теплі почуття та емоції, що надихають і вселяють віру. Саме з цією метою гуманітарний відділ ХДУ ініціював проведення марафону «Херсонський державний університет з Україною в серці», - йдеться у повідомленні.

У межах марафону будуть розміщені відеозвернення від друзів, земляків та випускників, які всією душею прагнуть підтримати і допомогти, йдеться у повідомленні.

Першою розпочала марафон землячка - українська співачка TARABAROVA (Світлана Тарабарова).

Співачка у своєму відеозверненні зазначила, що пишається тим, що народилася у Херсоні. «Я дякую кожному з вас за позицію…Херсон – це Україна!», - сказала Світлана Тарабарова.

Як повідомляв Укрінформ, на Херсонщині проходять мирні акції протесту проти російського агресора, російські військові застосовують силу та зброю проти людей, є поранені та затримані. Також російські загарбники викрадають жителів області.

24 лютого президент рф путін оголосив про початок повномасштабного вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст та сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

В Україні запровадили воєнний стан та оголосили загальну мобілізацію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-