Під обстрілом у Києві загинула журналістка російського The Insider

Під обстрілом у Києві загинула журналістка російського The Insider

Укрінформ
Журналістка російського інтернет-видання The Insider Оксана Бауліна загинула під обстрілом російськими військами в Києві під час виконання редакційного завдання.

Як повідомляється на сайті видання The Insider, журналістка знімала руйнування після обстрілу російськими військами Подільського району столиці й потрапила під новий ракетний обстріл. З нею загинув ще один цивільний, двоє людей, які її супроводжували, поранені й госпіталізовані.

Також повідомляють, що до приходу в The Insider Бауліна працювала у «Фонді боротьби з корупцією» в росії. Після внесення організації до списку екстремістських вона змушена була виїхати з рф. Як кореспондент Бауліна поїхала в Україну, де встигла зробити кілька репортажів зі Львова та Києва. The Insider висловлює глибокі співчуття рідним та близьким Оксани.

24 лютого 2022 року путінська росія розпочала неспровоковану війну проти України, здійснює масовані обстріли та бомбардування мирних українських міст та сіл. На боротьбу з загарбниками піднявся весь народ України, її Збройні Сили та Сили територіальної оборони зупинили наступ ворога і завдають йому нищівних втрат.

Фото: theins.ru

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-