Подоляк закликав не озвучувати в ефірах інформацію про логістику та гумконвої

Подоляк закликав не озвучувати в ефірах інформацію про логістику та гумконвої

Укрінформ
Публічним особам не варто оприлюднювати інформацію про непогоджені коридори для евакуації, логістику, гумконвої, військових, адже росія нині воює вже не проти української армії.

Як передає Укрінформ, про це радник керівника Офісу Президента Михайло Подоляк повідомив у Телеграмі.

"28-й день війни, здавалося, ми мали б розуміти всі наші помилки. Про що можна говорити, про що не можна говорити. Тому я буду дуже чітко та коротко для наших спікерів, які беруть участь у телемарафоні. Дивіться, не можна говорити про неформальні коридори, по яких люди виїжджають з місць, де знаходиться російська окупантська група. Не можна. Просто це створює для них небезпеку. По-друге, не можна говорити про каравани наших військових, які йдуть туди, де буде відбуватися контрнаступ чи захист, оборона і таке інше. Не можна", — сказав Подоляк.

За його словами, не треба оприлюднювати дані про логістичні коридори, якими буде доставка з тилового забезпечення до військових якогось продукту. Крім того, не можна говорити в ефірі про логістичні центри, які працюють на заході України чи будь-де, з яких ідуть гуманітарні вантажі для всієї країни.

"Все це не потрібно в ефірі озвучити, не потрібно... Це дуже і дуже небезпечно. 28 днів, і вже зрозуміло, що росіяни воюють не з армією, а саме з логістичними центрами України, з мобілізаційними центрами. Давайте не дозволимо їм руйнувати нам логістику", — сказав радник керівника Офісу Президента.

Як повідомлялося, президент рф путін 24 лютого оголосив війну Україні і розпочав масштабне вторгнення. Російські війська обстрілюють та знищують об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-