Українці не підуть на компроміс в обмін на незалежність, цілісність та суверенітет - Єрмак

Українці не підуть на компроміс в обмін на незалежність, цілісність та суверенітет - Єрмак

Укрінформ
Керівник Офісу Президента України Андрій Єрмак заявив, що з українцями неможливо говорити мовою ультиматумів чи капітуляції, бо свобода у нас в крові. За його словами, український народ ніколи не піде на компроміс в обмін на незалежність, цілісність та суверенітет.

Відповідну заяву Єрмак зробив під час ефіру на американському каналі MSNBC, про що повідомив у Твітері, передає Укрінформ.

"Українців неможливо позбавити свободи. З українцями неможливо говорити мовою ультиматумів чи капітуляції, бо свобода у нас у крові. І ми ніколи не підемо на компроміс в обмін на нашу незалежність, нашу цілісність, наш суверенітет. Це неприпустимо і неможливо", - наголосив керівник Офісу Президента України.

24 лютого 2022 року президент російської федерації володимир путін розпочав новий етап війни проти України. Російські війська почали руйнувати міста та селища України з використанням артилерійських систем залпового вогню, авіаційних ударів та ракетних атак. Збройні сили України, підрозділи територіальної оброни та весь народ України стали на боротьбу проти загарбників та завдають суттєвих втрат російським силам вторгнення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-