Кібервійська поширюють серед росіян правдиву інформацію про війну в Україні

Кібервійська поширюють серед росіян правдиву інформацію про війну в Україні

Укрінформ
Україна поширює серед населення рф правдиву інформацію про війну, а також проводить дипломатичну роботу з мінімізації можливої участі білорусі у війні проти України.

Про це сказав перший заступник міністра внутрішніх справ Євгеній Єнін під час всеукраїнського телемарафону, повідомляє Укрінформ.

«Наші кібервійська активно працюють над поширенням правдивої інформації про війну в Україні серед широких верств населення рф. У цьому нам допомагають наші міжнародні партнери. Гадаю, дуже скоро кожна російська сім’я тричі подумає перш ніж відправити свого чоловіка, сина, іншого родича на так звану «спеціальну військову операцію» до України. Думаю, труни будуть красномовніші, ніж будь-які слова», - наголосив Єнін.

Він зазначив, що Україна докладає значних дипломатичних зусиль щодо мінімізації можливої участі білорусі у війні.

«Наша дипломатія на чолі з Президентом тримає постійний зв’язок з нашими міжнародними партнерами, і задіюється весь комплекс політико-дипломатичних заходів з тим, щоб мінімізувати можливу участь білорусі проти України», - сказав Єнін.

Як повідомляв Укрінформ, росія розробляє на території Білорусі спецоперацію, плануючи задіяти у війні проти України перевдягнутих у російську форму білоруських військових.

Російський президент путін 24 лютого оголосив про повномасштабне вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють і знищують об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-