Надсилати дані про ворога у чат-бот СБУ тепер можна без інтернету

Надсилати дані про ворога у чат-бот СБУ тепер можна без інтернету

Укрінформ
Завдяки небайдужим волонтерам-розробникам чат-бот @stop_russian_war_bot отримав нові можливості – відтепер туди можна надсилати дані туди навіть за відсутності інтернету.

Як передає Укрінформ, про це пресслужба СБУ поінформувала у Телеграмі.

«Відтепер надсилати інформацію про пересування ворога (у цей чат-бот – ред.) можна навіть за відсутності інтернет-зв'язку! Створене вами повідомлення буде відправлене одразу після відновлення сигналу. Для цього потрібно завантажити на свій телефон спеціальний додаток «Bachu.info», - уточнюється у повідомленні.

У СБУ також оприлюднили лінк на цей застосунок: так, цей лінк для Android-смартфонів доступний за такою адресою: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ykotmoar.bachu.

Уточнюється, що версія для iOS знаходиться на стадії тестування та буде доступна найближчим часом.

Зазначається, що інформація, яка надходить до застосунку «Bachu.info», автоматично пересилається в чат-бот @stop_russian_war_bot та оперативно надходить до українських військових.

«Також сервіс доступний на вебверсії https://bachu.info», - поінформували в установі.

Як повідомлялося, президент рф володимир путін 24 лютого оголосив війну Україні та розпочав масштабне вторгнення. Російські війська обстрілюють та знищують об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-