Мінцифри створило онлайн-розклад для учнів на час війни

Мінцифри створило онлайн-розклад для учнів на час війни

Укрінформ
В Україні створили всеукраїнській онлайн-розклад для учнів під час воєнного стану. 

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Міністерства цифрової трансформації України у Фейсбуці.

Зазначається, що всеукраїнський онлайн-розклад створено Міністерством освіти і науки України спільно з компанією Google Україна. Розклад доступний за посиланням.

Він створений згідно з календарно-тематичним плануванням для учнів 1–11 класів та містить посилання на матеріали з різних ресурсів. Одним із таких є Всеукраїнська школа онлайн. Це платформа для дистанційного та змішаного навчання учнів 5–11 класів та методичної підтримки вчителів із відеоуроками, тестами та матеріалами для самостійної роботи з 18 основних предметів.

ВШО стартувала в грудні 2020 року з ініціативи Мінцифри, МОН та Українського інституту розвитку освіти. Головні виконавці всього проєкту — громадська спілка «Освіторія». Всеукраїнська школа онлайн є частиною глобальної ініціативи з цифрової грамотності Дія.Цифрова освіта.

Як повідомляв Укрінформ, в Україні з 14 березня планують відновити навчання у школах у тих регіонах, де можливо і безпекова ситуація це дозволяє.

У зв’язку із введенням воєнного стану МОН рекомендувало з 25 лютого тимчасово призупинити освітній процес у закладах дошкільної, загальної середньої і професійної (професійно-технічної) освіти й оголосити канікули щонайменше на два тижні.

Фото: Суспільне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-