Російські спецслужби планують теракти в рф, щоб підставити етнічних українців

Російські спецслужби планують теракти в рф, щоб підставити етнічних українців

Укрінформ
Російські спецслужби планують низку заходів з дискредитації українців, які проживають у рф.

Як передає Укрінформ, про це Центр протидії дезінформації при РНБО повідомляє в Телеграмі.

За даними Центру, з метою консолідації російського суспільства навколо підтримки війни з Україною спецслужби росії планують проведення операції, спрямованої на дискредитацію українців, які проживають у рф.

У межах спецоперації планується поширювати заклики до українців, які живуть в росії, щодо очолювання протестного руху з повалення режиму путіна.

Зокрема до проголошення закликів будуть залучатися лідери громадської думки з нібито проукраїнською позицією, які перебувають за межами росії.

Також планується надання протестам, пов’язаним з різким погіршенням умов життя росіян, етнічного "українського" забарвлення і реалізація серії провокацій насильницького (терористичного) характеру, які "організовуватимуться" етнічними українцями.

Крім того, посилюватумуться пропагандистські заходи з метою роз’яснення росіянам безальтернативності війни з Україною та необхідності знищення українців.

Як повідомлялося, 24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок вторгнення до України. Російські війська обстрілюють та руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

В Україні запровадили воєнний стан та оголосили загальну мобілізацію.

З перших днів вторгнення росії в Україну США, союзники та партнери запровадили жорсткі для російської економіки пакети санкцій, а також експортних обмежень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-