Евакуаційні потяги на Львівщині курсують до семи міст

Евакуаційні потяги на Львівщині курсують до семи міст

Укрінформ
Евакуаційні потяги, окрім Львова, скеровують ще до семи міст, щоб розвантажити обласний центр.

 Про це повідомляє пресслужба Львівської ОВА, передає Укрінформ.

“Пасажири прибувають або на головний вокзал, або сходять на станції “Підзамче”. Також були вже рейси до вокзалів у Червонограді та Самборі. Інші районні центри, зокрема Стрий та Дрогобич, а також станції у Красному та Золочеві теж готові приймати людей. Ці всі перевезення безкоштовні”, - наголосив начальник управління транспорту та зв’язку Львівської ОВА Степан Рудницький.

Доїхавши потягом до Самбора, звідти можна швидко доїхати евакуаційним автобусом до пункту пропуску «Смільниця». З Червонограда курсує транспорт до пункту пропуску «Угринів».

Щодня в область прибуває 30 евакуаційних потягів з населених пунктів, де тривають бойові дії. Відтак, Львівщина приймає близько 20-30 тисяч внутрішньо переміщених осіб. За останні дві доби пасажиропотік зменшився.

Зокрема, Рудницький зазначив, що люди, які прибувають до Львова і мають намір їхати за кордон, можуть скористатись безкоштовним евакуаційним потягом у Перемишль та Хелм, а також у Чоп на Закарпатті ( з подальшим перетином кордонів з ЄС).

Також від Головного залізничного вокзалу та всіх інших станцій Львівщини курсують евакуаційні автобуси до пунктів пропуску. Окрім того, працюють приватні внутрішньообласні та міжнародні перевізники.

Як повідомляв Укрінформ, евакуаційні автобуси та приватні автомобілі із Бучі Київської області прибувають в Білогородку.

З 24 лютого в Україні триває війна проти російських загарбників. Збройні сили України за підтримки всього народу мужньо протистоять агресії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-