В Україні працює бригада з 20 іноземних лікарів, сьогодні доєднаються фахівці з Ізраїлю

В Україні працює бригада з 20 іноземних лікарів, сьогодні доєднаються фахівці з Ізраїлю

Укрінформ
Спеціалісти з Ізраїлю залучатимуться до медичної системи України.

Про це сказав міністр охорони здоров’я Віктор Ляшко в ефірі українських телеканалів, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Сьогодні лікарі є, лікарі залишились, залишились медичні сестри, залишились молодші медичні працівники, які рятують українців. Приїжджають в Україну і іноземні фахівці, які допомагають нам підміняти наших спеціалістів. Лікарі, як і звичайні люди, вони не роботи, не можуть працювати 24/7, і також потребують відпочинку. Зараз вже бригада з 20 іноземних лікарів працює, сьогодні ще доєднуються спеціалісти з Ізраїлю. Буквально у другій половині дня у нас буде з ними зустріч, будемо обговорювати найкраще та найбільш доцільне місце їх залучення сьогодні в нашу медичну систему», - сказав Ляшко.

Він зазначив, що по Україні також наразі розгортаються додаткові госпіталі.

Як повідомлялося, президент рф Путін 24 лютого оголосив війну Україні і розпочав масштабне вторгнення. Російські війська обстрілюють та знищують об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-