Нацрада закликає виробників телеконтенту зупинити свої канали на території агресора

Нацрада закликає виробників телеконтенту зупинити свої канали на території агресора

Укрінформ
Національна рада України з телебачення і радіомовлення звернулася до виробників та дистриб’юторів телеконтенту скасувати розповсюдження своїх каналів на території держави-агресора.

Як повідомляє Укрінформ, звернення оприлюднене на сайті медіарегулятора.

«Україна веде жорстоку боротьбу проти російського вторгнення, єдина мета якого – зупинити демократичну і вільну Україну на її шляху до демократичної і вільної Європи. Зупинити або зруйнувати, стерти з лиця землі. Поки одна частина українців захищає свою територію, а інша ховається по сховищах або у ліфтових холах чи погребах, прислухаючись до канонади та сигналів повітряної тривоги, російські глядачі переглядають NatGeo, Animal Planet, VIP Premiere, TV1000, Mezzo Live HD і слухають MTV’s 00 та решту каналів сімейства MTV. Понад 50 телеканалів. Ми просимо вас припинити їх звичне і комфортне життя. Ми просимо вас скасувати розповсюдження ваших каналів на території агресора», - ідеться в повідомленні.

У Нацраді просять виробників та дистриб’юторів зрозуміти свою відповідальність за всі вісім років розповсюдження цих програм в анексованому Криму та окупованих Росією окремих територій Донецької і Луганської областей, що було безперечним сигналом Кремлю про підтримку світом його брудних справ.

«Це – не про закриття неба над Україною. Це – про зачинення дверей перед мордою звіра. Ми обіцяємо зберегти доступ до української аудиторії всіх каналів, які припинять свою дистрибуцію на території Росії сьогодні. І ми зробимо все, аби український глядач назавжди забув про існування каналів, які залишаться доступними для перегляду на території агресора завтра», - резюмували в Національній раді.

З 24 лютого в Україні триває війна з російськими загарбниками.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-