Київстар додатково виділив 5 мільйонів гуманітарної допомоги лікарням

Київстар додатково виділив 5 мільйонів гуманітарної допомоги лікарням

Укрінформ
Національний мобільний оператор «Київстар» передав у благодійний фонд «Твоя опора» 5 мільйонів гривень, які будуть використані для гуманітарних потреб українських лікарень та забезпечення їх потрібними медикаментами.

Про це Укрінформу повідомили у пресслужбі компанії.

«У такі важкі для країни часи ми не можемо залишатися осторонь, адже у єдності наша сила. Тому ми прийняли рішення додатково виділити кошти на допомогу українським лікарням, які зараз рятують мирне населення та військових», - сказав президент Київстар Олександр Комаров.

Також, за його словами, уся команда Київстар працює і робить усе можливе, аби українці залишалися на зв’язку.

Як повідомлялося, раніше Київстар виділив 10 мільйонів гривень до БФ «Повернись живим». Благодійні кошти пішли на гуманітарні потреб військових, які захищають Україну.

Також мобільний оператор ініціював створення спеціального короткого номеру 88009 для підтримки військовослужбовців. Кожен абонент передплаченого зв’язку Київстар може надіслати за цим номером СМС-повідомлення з будь-яким текстом і 10 гривень буде відправлено в благодійний фонд «Повернись живим» на гуманітарні потреби. Київстар закликає інших мобільних операторів також приєднатися до ініціативи.

Київстар – найбільший український оператор телекомунікацій, що обслуговує 26,3 млн абонентів мобільного зв’язку і 1,2 млн абонентів фіксованого інтернету. Компанія надає послуги зв’язку та передачі даних на основі широкого спектру мобільних та фіксованих технологій. Мережа 4G Київстар доступна на території з 90% населення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-