Ткаченко оголосив про створення інформаційного полку

Ткаченко оголосив про створення інформаційного полку

Укрінформ
Міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко оголосив про створення інформаційного полку.

Як передає Укрінформ, про це Ткаченко повідомив у Телеграмі.

"Наш МКІП спільно з українськими креативниками та журналістами об’єднався в інформаційний полк ₩AW: War Against War", – ідеться у повідомленні.

Інформаційні війська створюватимуть відео та тексти різними мовами, розраховані на різну аудиторію: світ, Україна, росія.

"Українці спостерігають шалену кількість інформації, яку генерують та створюють волонтери з різних сфер. І це надзвичайно важливо, адже всі вони посилюють інформаційний спротив нашої країни та показують правду світу. Сьогодні будь-який ролик або фото – це не просто контент. Це підняття бойового духу та доказова база проти злочинних дій російської федерації щодо України. І ми маємо збільшувати їхню кількість, аби не залишити ворогу жодного шансу на пропагандистську брехню", – зазначив міністр.

Він закликав українців поширювати ролики та тексти на всіх доступних майданчиках.

"Зараз для нашої країни дуже важливі інформаційна підтримка та солідарність у діях. Усі ми маємо бути об'єднані в інформаційному контексті цієї кривавої війни. Єдиним фронтом легше перемагати", – наголосив Ткаченко.

Підписатися на контент інформаційного полку можна за посиланнями: Інстаграм, Канал у Телеграмі, ₩AW на сайті МКІПYouTube МКІП, ₩AW Плейлист на ютубі МКІП.

Контактна форма для всіх, у кого є можливість сприяти дистрибуції відеоконтенту, – за посиланням.

Контактна форма для креативних команд, котрі бажають співпрацювати з ₩AW, – за посиланням.

Як повідомляв Укрінформ, 8 березня Ткаченко поінформував, що членство росії та білорусі у Міжнародній раді організацій фольклорних фестивалів та традиційних мистецтв призупинено.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-