ДБР запустило бот для надання оперативної допомоги вимушеним переселенцям

ДБР запустило бот для надання оперативної допомоги вимушеним переселенцям

Укрінформ
Державне бюро розслідувань запустило інформаційний ресурс (бот) для надання оперативної допомоги біженцям та вимушеним переселенцям.

Про це Укрінформу повідомили в ДБР.

"Наразі фахівцями Управління інформаційних технологій Державного бюро розслідувань розроблено та запущено у роботу інформаційний ресурс War_info_bot (@Testwarbot)", – йдеться у повідомленні.

Як зазначили в ДБР, основними завданнями ресурсу є:

- надання оперативної допомоги біженцям та вимушеним переселенцям внаслідок військової агресії Російської Федерації та ведення бойових дій на території України;

- оперативне інформування громадян з питань роботи та місць знаходження, контактної інформації про органи державної влади на території України; територіальні (регіональні) підрозділи міністерств та відомств на території України; контакт-центри, центри допомоги на території областей, які приймають біженців та вимушених переселенців.

Ресурс є статичним та постійно оновлюється.

Як повідомлялося, 24 лютого президент РФ Володимир Путін оголосив про початок вторгнення до України. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

В Україні запровадили воєнний стан та оголосили загальну мобілізацію.

Україна направила позов проти Російської Федерації до Міжнародного суду ООН у Гаазі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-