Якщо зникло мовлення національних телеканалів – Нацрада дала роз’яснення

Якщо зникло мовлення національних телеканалів – Нацрада дала роз’яснення

Укрінформ
У Національній раді з питань телебачення і радіомовлення надали поради на випадок зникнення мовлення національних телеканалів.

Як передає Укрінформ, Нацрада зазначає, що російський агресор намагаЄться руйнувати телевізійні вежі.

Тому, якщо зник доступ до національних телевізійних каналів, слід перемкнутись на місцеві та регіональні телеканали, там теж транслюють спільний проєкт – телевізійний марафон «Єдині новини».

Також можна слухати телевізійний марафон «Єдині новини» на AM та FM-частотах українських радіостанцій, а також через інтернет-радіо radioplayer.ua (без тарифікації мобільних операторів).

Більшість українських телеканалів мають власні канали на Youtube, а також здійснюють трансляції на власних інтернет-сторінках. Українські телеканали розкодовані на супутнику, доступ до мовлення безкоштовний.

Безкоштовний доступ до основних національних телеканалів UA:Перший, 1+1, ICTV, Інтер, Україна, Рада, УНІАН ТБ надається платформами YouTV, Sweet TV, Omega TV, MEGOGO, Kyivstar TV, Oll tv.

Як повідомляв Укрінформ, Міністерство цифрової трансформації разом із стримінговим сервісом Megogo запускає нову послугу для користувачів застосунку Дія - Дія TV.

Дія TV транслює телемарафон UAразом, де 24/7 висвітлюється війна РФ проти України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-