В Україні вийшов наказ про порядок допуску ЗМІ на військові об’єкти у районі бойових дій

В Україні вийшов наказ про порядок допуску ЗМІ на військові об’єкти у районі бойових дій

Укрінформ
Наказом головнокомандувача Збройних сил України Валерія Залужного унормувано питання взаємодії із журналістами у районі ведення бойових дій на період дії воєнного стану.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Міністерство оборони.

Зокрема, наказом встановлюється порядок допуску представників засобів масової інформації на військові об’єкти у районі ведення бойових дій на період дії воєнного стану.

Так, документом визначено алгоритм дій командувачів видів (сил), командирів військових частин і підрозділів Збройних сил України під час роботи з представниками цивільних ЗМІ.

Також визначено порядок акредитації журналістів національних та іноземних медіа, правила роботи представника засобу масової інформації у районі ведення бойових дій.

Крім того, у додатку до наказу є перелік інформації, розголошення якої може призвести до обізнаності противника про дії українських військових та негативно вплинути на виконання ними завдань.

Як повідомлялося, 4 лютого президент РФ Путін оголосив війну Україні і розпочав масштабне вторгнення. Російські війська вбивають мирне населення, обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, ракети влучають в житлові будинки українців.

В Україні запроваджено воєнний стан та оголошено загальну мобілізацію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-