Українські військові закликали блогерів та експертів до обачливості

Українські військові закликали блогерів та експертів до обачливості

Укрінформ
Українські військові закликали блогерів, експертів та звичайних учасників інтернет-спільноти бути обачливими, адже їхня оперативна інформація може стати предметом зацікавленості російських артилеристів та навідників для подальшого коригування наступного пострілу ворога.

Як передає Укрінформ, про це Сухопутні війська ЗСУ повідомляють у Фейсбуці.

Соціальні мережі та відомі інформаційні ресурси практично в режимі реального часу починають коментувати наслідки враження і точність попадання ворожих ракет, ідеться в дописі.

"Звертаємось до блогерів, експертів та звичайних учасників інтернет-спільноти: ваша оперативна інформація може стати предметом зацікавленості російських артилеристів та навідників для подальшого коригування наступного пострілу ворога! Будьте обачливими при розповсюдженні інформації про обстріли в режимі реального часу", - наголосили військові.

Як повідомляв Укрінформ, за інформацією Генштабу ЗСУ, російська війська у ніч на 3 березня, не досягнувши успіху майже на всіх напрямках, знову вдалися до обстрілів житлових кварталів. Ракетно-бомбових ударів зазнали столиця та інші українські міста.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-