Кожен українець, який через війну втратив роботу, отримає 6,5 тисяч - Зеленський

Кожен українець, який через війну втратив роботу, отримає 6,5 тисяч - Зеленський

Укрінформ
Кожен громадян України, який втратив можливість працювати через війну, отримає від держави 6,5 тисяч гривень без жодних умов.

Про це Президент України Володимир Зеленський повідомив під час звернення в четвер, передає кореспондент Укрінформу.

"Наш уряд уже підготував програму спеціальної допомоги для всіх українців, які втратили можливість працювати через війну. Там, де бойові дії, кожен найманий працівник, кожен ФОП, кожен громадянин України, в якого Росія забрала можливість працювати, отримає по 6,5 тисяч гривень без жодних умов", – поінформував глава Української держави.

Окрім того, він наголосив, що для українців старшого віку, попри війну, забезпечується повна виплата проіндексованих пенсій. Зеленський зазначив, що з 1 березня пенсії для українців проіндексовані на 14%. За словами Президента, гроші вже спрямовано в банки і всі виплати здійснюватимуться повністю.

Як повідомлялося, 24 лютого президент РФ Володимир Путін оголосив війну Україні і розпочав масштабне вторгнення.

Російські війська вбивають мирне населення, обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, ракети влучають в житлові будинки українців.

В Україні запроваджено воєнний стан та оголошено загальну мобілізацію. Збройні сили України за підтримки всього народу мужньо протистоять агресії.

Україна офіційно направила позов проти Російської Федерації до Міжнародного суду ООН у Гаазі. Прокурор Міжнародного кримінального суду Карім Хан ініціював початок розслідування ситуації в Україні.

38 країн звернулися із спільним зверненням до Міжнародного кримінального суду (МКС) провести розслідування військових злочинів Росії в Україні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-