СБУ не запроваджує нові правила комунікації – це фейк

СБУ не запроваджує нові правила комунікації – це фейк

Укрінформ
У СБУ заявили, що відомство не запроваджує жодних нових правил комунікації, і що всі системи зв’язку та месенджери працюють у штатному режимі.

Як передає Укрінформ, про це інформує пресслужба СБУ у Телеграмі.

«Чергова хвиля ворожих фейків у соцмережах! Ворог сіє паніку та хоче зламати наш інформаційний спротив, навіть не змінюючи своєї брехні – запускає вже «відпрацьовані» фейки по новому колу. Ми фіксуємо вже другу хвилю поширення цієї дезінформації у мережі. Проте заявляємо офіційно: жодних «нових правил комунікації» СБУ не запроваджує», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що всі системи зв’язку та меседжери працюють у штатному режимі.

Як уточнюється, офіційну інформацію від Служби безпеки України можна отримати на таких сторінках відомства: Фейсбук, Телеграм, Інстаграм, Твіттер.

«А комунікація наша, якою була такою і залишається: Слава Україні! Смерть ворогам! Разом до перемоги», - уточнили у СБУ.

Раніше у Інтернеті з’явилася інформація, начебто в Україні у зв’язку з обставинами з’являються нові правила комунікації. Зокрема, нібито будуть записуватися усі записи телефонних дзвінків, усі повідомлення та дзвінки від WhatsApp і нібито буде вестися моніторинг Твіттера і Фейсбука тощо.

Як повідомляв Укрінформ, 24 лютого Росія розпочала повномасштабне вторгнення в Україну. Відтоді війська РФ неодноразово порушували закони і звичаї ведення війни: обстрілюють мирне населення, в тому числі із забороненої зброї, використовують цивільних як «живий щит» тощо.

Україна направила позов проти Російської Федерації до Міжнародного суду ООН у Гаазі. Прокурор МКС Карім Хан ініціював початок повноцінного розслідування ситуації в Україні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-