Концерн РРТ увімкне резервне телемовлення - Держспецзв'язку

Концерн РРТ увімкне резервне телемовлення - Держспецзв'язку

Укрінформ
Концерн радіомовлення, радіозв'язку та телебачення незабаром увімкне резервне мовлення для забезпечення трансляції українського телебачення.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Державної служби спеціального зв'язку та захисту (Держспецзв'язку) у Телеграмі.

"Концерн РРТ вживає заходів для відновлення мовлення в регіонах. Найближчим часом буде увімкнене резервне мовлення", - наголошують у Держспецзв'язку.

Зазначається, що трансляція каналів буде тимчасово недоступна через обстріли російськими окупаційними військами телевежі у Києві. У результаті обстрілу постраждала апаратна.

Наразі дивитися українське телебачення можна на регіональних Мультиплекс МХ-5.

Про це повідомили у Держспецзв'язку.

Внаслідок обстрілу постраждала апаратна, і тимчасово не буде доступна трансляція каналів. На щастя, ніхто зі співробітників не постраждав, ідеться в коментарі.

Концерн РРТ вживає заходів для відновлення мовлення в регіонах. Найближчим часом буде увімкнене резервне мовлення. Наразі дивитися українське телебачення можна на регіональних Мультиплекс МХ-5.

"Скористайтеся пошуком каналів на своєму телевізорі, щоб отримати доступ до регіональних каналів", - порадили у Держспецзв'язку.

Як повідомляв Укрінформ, російська армія проводить потужну ракетну атаку на територію, на якій розташований Меморіальний комплекс "Бабин Яр".

Про це заявив керівник Офісу Президента Андрій Єрмак, коментуючи обстріл телевежі у Києві, розташованої поблизу Бабиного Яру.

Як повідомляв Укрінформ, у Києві 1 березня російські загарбники обстріляли телевежу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-