Українець втопив яхту росіянина на Мальорці, помстившись за обстріли в Києві

Українець втопив яхту росіянина на Мальорці, помстившись за обстріли в Києві

Укрінформ
Українець Тарас Остапчук після вторгнення Росії в Україну втопив яхту росіянина вартістю 7 мільйонів євро, що стояла у порту острова Мальорка (належить Іспанії).

Як повідомляє Укрінформ, про це в Телеграмі написав радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко, виклавши фото цього громадянина.

«Українець Остапчук Тарас Володимирович. Завдав сьогодні ворогові збитків на 7 мільйонів євро. Вчора він утопив яхту віцепрезидента Російсько-фашистського концерну з виробництва зброї – «Ростех», що стоїть у порту Мальорки. Називалася ця Яхта – Lady Andalusia. Тепер лежить на дні Марини Мальорки», – уточнив Геращенко.

За його даними, поліція спочатку затримала українця, але суддя, дізнавшись, що він утопив яхту росіянина, побачивши, як російська ракета вдарила в житловий будинок на Лобановського, 7а у Києві, відпустив його з-під варти.

«І засудити ми його не дамо! Він також Герой», – поінформував Геращенко.

Як повідомлялося, президент РФ Володимир Путін 24 лютого оголосив війну Україні й розпочав масштабне вторгнення. Російські війська четвертий день обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, ракети потрапляють у житлові будинки.

В Україні запровадили воєнний стан та оголосили загальну мобілізацію.

За даними Генштабу ЗСУ, втрати російської армії нині становлять близько 4500 осіб.

Україна офіційно направила позов проти Російської Федерації до Міжнародного суду ООН у Гаазі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-