Голова Нацполіції анонсував новини у справі про напад на журналістів УП

Голова Нацполіції анонсував новини у справі про напад на журналістів УП

Укрінформ
Українці вже у четвер зможуть побачити результати роботи правоохоронців у справі про напад на журналістів «Української правди», який стався у Дніпрі 13 лютого.

Про це голова Національної поліції Ігор Клименко заявив під час телемарафону до Дня єднання, передає кореспондент Укрінформу.

«Що стосується скоєного злочину (нападу на журналістів УП у Дніпрі - ред.) - були внесені відомості до ЄРДР. Я думаю, що вже завтра ви побачите результат нашої роботи», - зазначив він.

Говорячи про злочини проти журналістів, Клименко уточнив, що поліція реагує на них одразу. За його словами, інформація про такі випадки передається на рівень керівництва Нацполіції та Міністерства внутрішніх справ.

Читайте також: Венедіктова про напад на журналістів у Дніпрі: Реакція буде адекватною, справа на контролі

Як повідомлялося, 13 лютого ЗМІ поширили інформацію, що у Дніпрі невідомі скоїли напад на знімальну групу керівника департаменту журналістських розслідувань «Української правди» Михайла Ткача.

Поліція розпочала два кримінальні провадження за фактом нападу на журналістів.

Читайте також: Напад на журналістів УП: трьом особам повідомили про підозру

15 лютого глава МВС Денис Монастирський поінформував, що всі причетні до нападу на журналістів особи вже встановлені та будуть притягнуті до відповідальності.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-