Мінветеранів працює над усуненням прогалини між суспільством і ветеранами – Лапутіна

Мінветеранів працює над усуненням прогалини між суспільством і ветеранами – Лапутіна

Укрінформ
Міністерство у справах ветеранів робить усе для того, щоб усунути прогалину між ветеранами і суспільством.

Про це сказала міністерка у справах ветеранів Юлія Лапутіна під час спеціального телемарафону до Дня єднання, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Наша сила в єдності, в тому, щоб ми підтримували один одного, і нашої прогалини між ветеранами і суспільством не існувало. Для цього ми робимо все, щоб покращити комунікацію, щоб наша громада розуміла, що ветеран це потенціал держави", - сказала Лапутіна.

Вона зазначила, що в Україні зараз більше ніж 400 тисяч захисників, які боронили країну на Сході, а потім повернулися до мирного життя. За її словами, сьогодні ветеранська політика є в пріоритеті держави.

"Сьогодні ми відзначаємо День єднання, тому що сила нашої держави, сила нашого народу саме у єдності. І я пишаюся цим. У 2014 році Росія нахабно розпочала агресію проти України. Але вона не врахувала одного, і це була її доктринальна помилка. Вона не врахувала того, що є українська нація, що є українці - єдині, єдні і сильні. До безпосередньої агресії Росія робила все, щоб у нас не було армії, не було оборони, не було флоту, але українці були завжди. Менеджери та бізнесмени, підприємці та програмісти, артисти та музиканти водночас перетворилися на воїнів, і стали на захист нашої держави вісім років тому, а зараз ми вже маємо потужну професійну армію, багато добровольців, які відслужили, повернулися до мирного життя, і розбудовують нашу державу", - сказала Лапутіна.

Читайте також: Зеленський закликає долучитися до челенджу в соцмережах до Дня єднання

Як повідомлялося, Президент Володимир Зеленський 14 лютого підписав указ №53/2022 про відзначення в Україні 16 лютого Дня єднання.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-