Зеленський закликає долучитися до челенджу в соцмережах до Дня єднання

Зеленський закликає долучитися до челенджу в соцмережах до Дня єднання

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський закликав українців у День єднання зняти фото або відео з прапором України і долучитися до челенджу в соцмережах.

Про це він написав у Фейсбуці, повідомляє Укрінформ.

"Сьогодні, в День єднання, о 10:00 на будинках і спорудах в усіх населених пунктах піднімуть синьо-жовтий прапор і пролунає "Ще не вмерла України…". А в соцмережах ми запускаємо челендж: зробіть фото чи запишіть відео із прапором України. Додайте хештег #UAразом та опублікуйте. Позначте людину, якій хочете передати челендж", – зазначив Зеленський.

Глава держави опублікував фото з дружиною. Президентське подружжя на світлині в одязі жовто-блакитних кольорів та з національним прапором.

Читайте також: Подружжя Зеленських: Ми вдома, ми в Україні

"Разом відзначаємо День єднання! Великого народу великої України! Цей день — наш. Хто живе на правому й лівому берегах Дніпра. У містах і селах. Біля Карпат і териконів. На узбережжі Чорного й Азовського морів. Хто вболіває за "Динамо" або "Шахтар", а разом — за Україну. Хто відзначає Різдво, Песах або Курбан-байрам, а разом — вірять в Україну! Хто спілкується українською, кримськотатарською, російською, угорською або жестовою мовою, а разом — творять Україну не словами, а справами!" – підкреслив Президент.

Читайте також: Зеленський привітав із Днем єднання: Тільки разом зможемо захистити наш дім

Він також перелічив українські обласні центри та Крим, додавши, що "Україна разом і назавжди".

Такий самий допис та світлину опублікувала на своїй сторінці у Фейсбуці й дружина Президента Олена Зеленська.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-