Всеукраїнський телемарафон до Дня єднання

Всеукраїнський телемарафон до Дня єднання

Укрінформ
У межах Дня єднання, який указом Президента оголошено 16 лютого 2022 року, на всіх телеканалах країни відбувається телемарафон.

Як повідомляє Укрінформ, у Всеукраїнському телемарафоні, який триватиме з 08:00 до 10:00 та з 19:00 до 22:00, візьмуть участь усі загальнонаціональні канали.

За словами міністра культури та інформаційної політики Олександра Ткаченка, в цей час усі телеканали фактично будуть мовити однією картинкою.

"З 8 до 10 і з 19 до 22 ми побачимо різних спікерів і державних можновладців, лідерів суспільної думки, волонтерів, які будуть говорити на тему єднання, і в тому числі на тему наративів, які нашу країну будуть об'єднувати”, - сказав Ткаченко.

Серед заходів до Дня єднання 16 лютого у закладах освіти спільно з МОН та Інститутом національної пам’яті будуть проведені уроки, присвячені єднанню, а 17-18 лютого – уроки з медіаграмотності в усіх школах України.

За підтримки Держкіно відбудуться покази в кінотеатрах та на телеканалах фільмів українського виробництва.

Серед заходів 16 лютого також пройде молебен за єднання у Софії Київській.

Читайте також: Кабмін затвердив план заходів до Дня єднання

Крім того, Міністерство закордонних справ проведе в столицях світу іміджеві заходи, спрямовані на популяризацію України, дипломатичні установи України будуть підсвічені кольорами державного прапору.

Буде також реалізовано проєкт "Книга для зміцнення національної єдності". У постійному режимі проходитимуть брифінги офіційних осіб та представників ЗСУ щодо ситуації на кордоні.

Читайте також: МКІП створює єдину віртуальну інформаційну платформу «UАразом»

Як повідомляв Укрінформ, Президент України Володимир Зеленський оголосив 16 лютого 2022 року Днем єднання.

Відповідно до указу, в цей день буде піднято Державний прапор України на будинках і спорудах в усіх населених пунктах, виконано о 10:00 Державний Гімн України та проведено закордонними дипломатичними установами України в державах перебування відповідні іміджеві заходи, спрямовані на єднання та підтримку України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-