Встановили всіх осіб, причетних до нападу на журналістів у Дніпрі – глава МВС

Встановили всіх осіб, причетних до нападу на журналістів у Дніпрі – глава МВС

Укрінформ
Усі особи, причетні до порушення прав журналістів “Української правди”, на яких 13 лютого було здійснено напад у аеропорті Дніпра, вже встановлені й будуть притягнуті до відповідальності.

Як передає Укрінформ, про це міністр внутрішніх справ Денис Монастирський повідомив у своєму зверненні, яке розміщене на сайті МВС

Він нагадав, що охоронці одного з користувачів приватних літаків, погрожуючи ножем, змусили журналіста стерти записи з його мобільного телефону на вимогу хазяїна.

“За цим фактом слідчими розпочато два кримінальних провадження за статтями щодо перешкоджання законній професійній діяльності журналістів, а також щодо погроз та насильства щодо журналіста. Всі особи, причетні до порушення прав журналістів, вже встановлені і будуть притягнуті до відповідальності, передбаченої законом”, - поінформував Монастирський.

Читайте також: Венедіктова про напад на журналістів у Дніпрі: Реакція буде адекватною, справа на контролі

Як повідомлялося, 13 лютого ЗМІ поінформували, що у Дніпрі невідомі скоїли напад на знімальну групу департаменту журналістських розслідувань “Української правди” Михайла Ткача.

Поліція розпочала два кримінальні провадження за фактом нападу на журналістів видання “Українська правда”.

Уповноважений Верховної Ради України з прав людини Людмила Денісова засудила напад на журналістів видання “Українська правда”, який стався 13 січня у Дніпрі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-