Зеленський звернувся до українців: Наша держава сьогодні сильна, як ніколи

Зеленський звернувся до українців: Наша держава сьогодні сильна, як ніколи

Відео
Укрінформ
Президент Володимир Зеленський запевнив українців, що наразі Україна сильна, як ніколи.

Про це він заявив у відеозверненні, повідомляє Укрінформ.

"Великий народе великої країни! Перед нашою державою постали серйозні зовнішні та внутрішні виклики, які вимагають від мене й кожного з нас відповідальності, впевненості та конкретних дій. Нас лякають великою війною та вкотре призначають дату воєнного вторгнення. Це вже не вперше. Але наша держава сьогодні сильна, як ніколи", - сказав Президент.

Зеленський зазначив, що з Україною наразі "системно ведуть війну" на всіх фронтах.

Зокрема, за його словами, на військовому фронті - збільшують контингент навколо наших кордонів, на дипломатичному намагаються позбавити нас права самостійно визначати зовнішньополітичний курс, на енергетичному - обмежують постачання газу, електроенергії та вугілля, на інформаційному фронті прагнуть посіяти паніку серед громадян України та серед інвесторів через ЗМІ.

Водночас глава держави наголосив, що це - не перша загроза, із якою зіштовхнувся "сильний український народ".

"Сьогодні ми чітко розуміємо всі виклики, які стоять перед нами і що з ними робити, ми впевнені в собі, але не самовпевнені, ми розуміємо всі ризики", - запевнив Зеленський.

Читайте також: Зеленський – про санкції: Найбільш дієвими у стримуванні агресії є превентивні сигнали

Як повідомляв Укрінформ, 10 лютого РФ та Білорусь розпочали спільні масштабні військові навчання «Союзна рішучість-2022» поблизу кордону України.

Окрім того, Москва продовжує деструктивну діяльність в Азово-Чорноморському регіоні, оголосивши великі райони Азовського та Чорного морів небезпечними для плавання на період з 13 до 19 лютого у зв'язку з проведенням навчань, які передбачають ракетні та артилерійські стрільби.

За даними розвідки, РФ продовжує нарощування кількості тактичних військових груп на кордонах України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-