ДТП на Харківщині: Венедіктова обіцяє розслідування стосовно копів і прокурорів

ДТП на Харківщині: Венедіктова обіцяє розслідування стосовно копів і прокурорів

Укрінформ
У зв'язку з імовірною фальсифікацією справи про ДТП з кортежем Олександра Ярославського буде проведено розслідування стосовно працівників поліції та прокуратури Харківщини.

Як передає Укрінформ, про це написала у Фейсбуку генеральний прокурор Ірина Венедіктова 

«Процесуальне керівництво досудовим розслідуванням буде здійснювати Офіс генерального прокурора. Відповідна постанова вже в процесі підготовки», - зазначила генпрокурор.

За її словами, людина, яка зізналася у скоєнні злочину, за спільною думкою поліцейських і прокурорів – «простіше кажучи, бреше».

Венедіктова запевнила, що Генеральна інспекція Офісу генпрокурора у п’ятницю внесе відомості до ЄРДР стосовно співробітників Нацполіції Харківської області та прокурорів Харківської обласної прокуратури.

Читайте також: Монастирський звільнив начальника поліції Харківщини через ДТП з кортежем Ярославського

«Має бути проведене повноцінне і неупереджене розслідування відносно цих посадових осіб. Справа на моєму особистому контролі», - наголосила вона.

Керівниця ОГП також пообіцяла, що «незважаючи на впізнаваність особи, ймовірно причетної до скоєння цього злочину… на статус цієї особи в суспільстві, на її можливості і зв’язки» злочин розслідуватиметься швидко, якісно і неупереджено.

Як повідомляв Укрінформ, 9 лютого близько 23:00 на автошляху Київ - Харків - Довжанський виявили тіло невідомого чоловіка близько 50 років із тілесними ушкодженнями. 

Читайте також: Оголосили підозру водію з компанії Ярославського, який зізнався у смертельній ДТП

Пресслужба МВС повідомила, що поліція викликає на допит імовірного учасника дорожньо-транспортної пригоди Олександра Ярославського. Згодом у прокуратурі поінформували, що до правоохоронців звернувся "працівник відомого харківського бізнесмена", який визнав свою провину в ДТП.

У групі DCH, засновником і президентом якої є Ярославський, повідомили, що бізнесмен вилетів до Лондона для зустрічі з родиною за заздалегідь складеним графіком.

10 лютого у Харкові оголосили підозру водію з компанії групи DCH, який зізнався, що був за кермом під час смертельної ДТП.

Фото: ОГП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-