Венедіктова прокоментувала фейк про «евакуацію» документів з Офісу генпрокурора

Венедіктова прокоментувала фейк про «евакуацію» документів з Офісу генпрокурора

Укрінформ
Генеральний прокурор Ірина Венедіктова запевнила, що вона та її заступники працюють у штатному режимі, й ОГП нікуди не переїжджає.

Про це Венедіктова сказала в ефірі програми «Право на владу», передає Укрінформ.

«Я дуже просто відповім про ту «евакуацію». Я працюю у штатному режимі. Мої заступники працюють у штатному режимі, і звичайно, всі правоохоронці працюють у штатному режимі», - заявила вона.

Коментуючи поширену в соцмережах інформацію про те, нібито з очолюваного нею відомства вивозять документи, Венедіктова сказала: «Ви розумієте, що в принципі Офіс генерального прокурора завжди займається певною «селекцією» особових справ своїх працівників. І це нормальна історія. У нас скорочення, у нас проходили атестації тощо. Тому це була абсолютно штатна ситуація. Ні сервери наші нікуди не переїхали, ні ми нікуди не переїхали», - розповіла очільниця ОГП.

Читайте також: У Венедиктової спростовують інформацію про евакуацію документів із Офісу генпрокурора

Раніше користувач Фейсбуку Володимир Бойко розмістив у соцмережі інформацію про нібито евакуацію Офісу генерального прокурора. За його словами, «у Львів уже поїхали загальний архів, особові справи співробітників і документація управління забезпечення охорони державної таємниці».

Згодом в Офісі генпрокурора у коментарі Укрінформу повідомили, що наразі проводиться планова робота з упорядкування архівних документів, у тому числі - особових справ працівників та місць їх зберігання, і ці дії не пов‘язані з евакуацією документів в інші місця.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-