Тимошенко закликав медиків повідомляти про невиплату підвищеної зарплати

Тимошенко закликав медиків повідомляти про невиплату підвищеної зарплати

Укрінформ
За ініціативою Президента Володимира Зеленського з цього року зросли зарплати медикам. Водночас заступник керівника Офісу Президента Кирило Тимошенко закликав медпрацівників повідомляти про факти невиплати підвищеної зарплати.

Як передає Укрінформ, про це йдеться у дописі заступника керівника Офісу Президента Кирила Тимошенка у Фейсбуці.

"Президент Володимир Зеленський ініціював підвищення зарплатні медикам з цього року. В багатьох закладах лікарям та молодшому медичному персоналу за січень нараховано нову базову заробітну плату.

На центральному рівні зроблено все необхідне, проте в регіонах ще є над чим працювати. Надходить багато звернень з областей, що головні лікарі примушують медиків переходити на неповні ставки. Це неприпустимо!", - відзначив Тимошенко.

Читайте також: У Нацслужбі здоров’я роз’яснили, як нараховують зарплату на «швидкій»

Він повідомив, що сьогодні під час селекторної наради чітко окреслив для всіх керівників регіонів, що люди не мають відчувати незручності через недоліки роботи на місцях.

За словами Тимошенка, міністр охорони здоров’я вже перевіряє особисто ситуацію в лікарнях по країні. "Відсьогодні я також доєднаюсь до цих перевірок. Звертаюсь до всіх лікарів та медичних працівників, якщо ви не отримали підвищену зарплату або вас примушують перейти на неповну ставку, будь ласка, пишіть мені в особисті повідомлення, зазначайте заклад та населений пункт, де не виконали доручення Президента України. Обіцяю, що жодне звернення не залишиться без уваги", - запевнив заступник глави ОП.

Читайте також: Медикам уже нарахували підвищені зарплати за січень - Ляшко

Як повідомляв Укрінформ, Прем’єр-міністр Денис Шмигаль на селекторній нараді в Офісі Президента України доручив Міністерству охорони здоров'я разом із Державною службою з питань праці розробити інструменти ефективного розв'язання проблемних питань, пов'язаних із цим.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-