«єПідтримка» для підлітків: урядова постанова набула чинності

«єПідтримка» для підлітків: урядова постанова набула чинності

Укрінформ
Набула чинності постанова уряду, яка розширює дію державної програми "єПідтримка" про виплату тисячі гривень за повну вакцинацію від COVID-19 на підлітків.

Як передає Укрінформ, про це ідеться у постанові Кабінету міністрів № 68 від 2 лютого.

Документ передбачає надання можливості отримати допомогу у розмірі тисячі гривень громадянам України віком від 14 років для придбання послуг у сфері культури, фізичної культури та спорту, освіти, друкованих засобів масової інформації, товарів спортивного призначення, шкільного приладдя та канцелярських виробів.

Як повідомляв Укрінформ, 19 грудня 2021 року запрацювала державна програма "єПідтримка", що передбачає виплату тисячі гривень громадянам, які пройшли повну вакцинацію проти COVID-19. Кошти може отримати кожен громадянин України, який досяг 18 років і має у "Дії" зелений COVID-сертифікат вакцинації.

Читайте також: Дію «єПідтримки» розширюють на підлітків

Уряд 19 січня 2022 року ухвалив рішення про розширення цієї програми. З 24 січня повністю вакциновані українці віком від 60 років можуть витратити 1 тис. грн на ліки.

Кабмін також планує розширити дію програми на дітей віком від 12 років.

ПриватБанк розпочав оформлення цифрових карток "єПідтримка" для підлітків віком від 14 років, які мають зелений COVID-сертифікат у "Дії".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-