Штати передали українським прикордонникам нові позашляховики

Штати передали українським прикордонникам нові позашляховики

Фото, відео
Укрінформ
Перші позашляховики в рамках проєкту міжнародної технічної допомоги від уряду США вже надійшли до Державної прикордонної служби.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє ДПСУ.

“Розпочалося постачання нових пікапів Mitsubishi L200 для українських прикордонників за програмою “Посилення спроможності Державної прикордонної служби у сфері безпеки північного та східного кордону України”, - ідеться у повідомленні.

У ДПСУ зазначили, що перша партія транспортних засобів прибула до окремої комендатури охорони і забезпечення Держприкордонслужби у Києві.

Делегація відділу з правоохоронних питань посольства США в Україні на чолі з Сарою Лангенкамп проінспектувала надходження допомоги прикордонникам.

“Ця допомога спрямована на підвищення ефективності службової діяльності підрозділів в ході виконання завдань з охорони північного та східного державного кордону та для ефективної протидії загрозам національній безпеці України, які виникають сьогодні”, - додали у ДПСУ.

Прикордонники отримали нові позашляховики від уряду США / Фото: dpsu.gov.ua

У відомстві подякували відділу з правоохоронних питань посольства США в Україні за оперативність у проведенні закупівель у рамках проєкту міжнародної технічної допомоги, спрямованого на забезпечення першочергових потреб підрозділів охорони кордону.

Читайте також: В Україну прибув сьомий літак з військовою допомогою США

Як повідомляв Укрінформ, 10 грудня був підписаний План спільних дій Держприкордонслужби та посольства США у сфері безпеки північного та східного кордону України. Загальна сума допомоги за цим проєктом має сягнути 20 млн доларів.

Окрім транспортних засобів високої прохідності, українські прикордонники отримають переносні тепловізори, пневмокаркасні намети, балістичні шоломи, модульні захисні балістичні бронежилети та багато іншого необхідного оснащення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-