Невакцинованих медиків і комунальників відсьогодні відсторонятимуть від роботи

Невакцинованих медиків і комунальників відсьогодні відсторонятимуть від роботи

Укрінформ
В Україні 31 січня набуває чинності наказ Міністерства охорони здоров’я № 2664 від 30 листопада 2021 року, яким розширено перелік організацій, представники яких підлягають обов'язковій вакцинації проти COVID-19.

Про це повідомляє Укрінформ.

Згідно з наказом, до списку тих, хто підлягає обов’язковій вакцинації проти COVID-19, додаються працівники: органів місцевого самоврядування; закладів охорони здоров’я державної та комунальної форм власності; комунальних підприємств, установ та організацій.

Працівники цих установ, які не отримають принаймні одну дозу вакцини проти COVID-19 до 31 січня, будуть відсторонені від роботи без збереження заробітної плати.

Водночас ця вимога не стосується людей, які мають абсолютні протипоказання до щеплень від коронавірусної хвороби та медичний висновок на підтвердження цього.

Читайте також: Вакцинація від COVID-19 врятувала близько 18 тисяч життів – Ляшко

Як повідомлялося, в Україні щеплення від COVID-19 вже є обов’язковими для працівників центральних органів виконавчої влади та їхніх територіальних органів; місцевих державних адміністрацій та їхніх структурних підрозділів; закладів освіти всіх рівнів та форм власності, підприємств, установ та організацій, включених до Переліку об'єктів державної власності, що мають стратегічне значення для економіки і безпеки держави.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-