Поліція показала, як затримували нацгвардійця Рябчука

Поліція показала, як затримували нацгвардійця Рябчука

Відео
Укрінформ
Начальник Департаменту патрульної поліції Національної поліції України Євгеній Жуков (позивний «Маршал») виклав відеозапис затримання нацгвардійця Артема Рябчука, який влаштував стрілянину у Дніпрі, внаслідок чого загинули 5 осіб і ще 5 були поранені.

Як передає Укрінформ, цей відеозапис Жуков оприлюднив у Фейсбуці.

«Очевидно, що одна черга з 20 метрів - і перший екіпаж (буде – ред.) знищений… Максимальний ризик для життя. Максимальний адреналін. Максимальний контроль. І... людяність (у затриманні чоловіка – ред.), який би не був стрілець. Ніколи не сумнівайтесь і підтримайте свою патрульну поліцію! Бо наразі цим хлопцям та дівчатами як ніколи потрібна Ваша підтримка», - поінформував начальник Департаменту патрульної поліції Нацполіції.

Як повідомлялося, 27 січня близько 3:40 у Дніпрі на території Південного машинобудівного заводу нацгвардієць застрелив 4 військовослужбовців і одну цивільну жінку, ще п’ять осіб отримали поранення.

Читайте також: Чотирьох поранених у Дніпрі прооперували - двоє з них у вкрай тяжкому стані

За даними правоохоронців, стріляв у військовослужбовців нацгвардієць Артем Рябчук 2001 року народження.

Стрілець з автоматичною зброєю втік з місця злочину. Вранці 27 січня його затримали.

Затримання відбулося о 9:30 на вул. Крайній у м. Підгороднє. Першими на виклик громадян прибув екіпаж патрульної поліції.

Читайте також: У поліції розповіли деталі спецоперації із затримання «дніпровського стрілка»

Патрульні, поліцейські управління карного розшуку, слідчі, бійці спецпідрозділу КОРД та відділу аеропідтримки УМАЗ ДПП України затримали підозрюваного під час спільної з ДБР спецоперації.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-