У поліції розповіли деталі спецоперації із затримання «дніпровського стрілка»

У поліції розповіли деталі спецоперації із затримання «дніпровського стрілка»

Укрінформ
Нацгвардійця Артема Рябчука, який влаштував стрілянину у Дніпрі, внаслідок чого загинули 5 осіб і ще 5 були поранені, було затримано у місті Підгороднє о 9:30.

Як передає Укрінформ, про це інформує пресслужба Національної поліції України у Фейсбуці.

«До поліції надійшло більше десяти викликів від людей, які повідомили про підозрілих осіб. Під час відпрацювання одного з таких викликів поліцейські затримали військовослужбовця, який розстріляв п’ять людей та ще п’ять поранив. Затримання відбулося сьогодні о 9:30 на вул. Крайній у м. Підгороднє», - йдеться у повідомленні.

Уточнюється, що першими на виклик громадян прибув екіпаж патрульної поліції.

Читайте також: Нацгвардієць, який розстріляв п’ятьох людей у Дніпрі, сам здався правоохоронцям – ДБР

Зазначається, що патрульні, поліцейські управління карного розшуку, слідчі, бійці спецпідрозділу КОРД та відділу аеропідтримки УМАЗ ДПП України затримали підозрюваного під час спільної з ДБР спецоперації.

Як повідомляв Укрінформ, у Дніпрі близько 3:40 ранку на території Південного машинобудівного заводу нацгвардієць застрелив чотирьох військовослужбовців та цивільну жінку. Ще п'ятьох поранено.

Читайте також: Стали відомі імена п'яти загиблих внаслідок стрілянини у Дніпрі

Правоохоронці затримали щодо цієї події 21-річного військовослужбовця Артема Рябчука. Відкрито кримінальну справу за статтею "умисне вбивство".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-