Про завершення слідства у справі Шефіра говорити передчасно - Венедіктова

Про завершення слідства у справі Шефіра говорити передчасно - Венедіктова

Укрінформ
Генеральний прокурор Ірина Венедіктова заявляє, що наразі передчасно говорити про завершення розслідування справи замаху на помічника Президента Сергія Шефіра

Про це вона сказала у середу, відповідаючи на запитання журналістів, коли можна очікувати на результати у даній справі, передає кореспондент Укрінформу.

«Оскільки слідчі дії продовжуються, на сьогодні про це говорити завчасно, тому що всі три органи досудового розслідування мають свою стратегію слідчих дій. Я вважаю, що на сьогоднішній день вони намагаються бути швидкими і ефективними не тільки в питанні експертиз і допитів, вони рухаються далі і по оперативних напрацюваннях», - заявила Венедіктова.

Читайте також: У справі замаху на Шефіра провели 100 обшуків – Офіс генпрокурора

Як повідомляв Укрінформ, у Київській області 22 вересня 2021 року обстріляли автомобіль першого помічника Президента Сергія Шефіра, його водій був поранений. За інформацією МВС, в автомобіль загалом влучило 18 куль. За фактом обстрілу автомобіля Шефіра було відкрито кримінальне провадження.

Читайте також: У справі замаху на Шефіра провели обшуки у депутата від Євросолідарності

Правоохоронці розглядали такі основні версії замаху, як: державна діяльність потерпілого, тиск на найвище керівництво країни, дестабілізація політичної ситуації в Україні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-