У справі замаху на Шефіра провели обшуки у депутата від Євросолідарності

У справі замаху на Шефіра провели обшуки у депутата від Євросолідарності

Укрінформ
Івано-Франківська територіальна організація партії «Європейська солідарність» заявляє про фабрикування справи проти депутата обласної ради, голови Надвірнянського осередку партії Сергія Волошина.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє «Європейська солідарність – Івано-Франківськ» на своїй сторінці у Фейсбуці.

«Івано-Франківська територіальна організація партії «Європейська солідарність» заявляє про фабрикування такої справи проти депутата обласної ради, голови Надвірнянського осередку партії Сергія Волошина, якого поліція намагається зробити причетним до замаху на першого помічника Президента Зеленського Сергія Шефіра», - йдеться у повідомленні.

За інформацією партії, 24 листопада зранку в будинку Волошина відбувся обшук, і депутата намагаються звинуватити у замаху на Шефіра. У партії вимагають покарати тих, хто наказав поліції фальсифікувати цю справу.

У партії «Євросолідарності» переконані, що поки чинна влада «лише імітувала розслідування, так і не давши відповідь ні про те, хто причетний до замаху, ні хто був виконавцем».

Депутат Волошин на пресбрифінгу заявив, що обшук проводили слідчі Головного управління Національної поліції з Києва.

«У будинок моїх батьків, мій рідний дім увійшли люди - як пізніше з'ясувалося, працівники Головного управління Національної поліції. Слідчі з Києва, близько 10 людей. На підставі ухвали Печерського суду... Було проведено два обшуки», - стверджує депутат.

Укрінформ звернувся до правоохоронних органів за коментарем з цього приводу. У поліції Івано-Франківщини зазначили, що працівники обласного ГУ НП до слідчих дій не залучалися. У пресслужбі Національної поліції України повідомили, що інформації щодо обшуків не мають.

Як повідомляло агентство, у Київській області 22 вересня обстріляли автомобіль першого помічника Президента Сергія Шефіра, його водій був поранений. За інформацією МВС, в автомобіль загалом влучило 18 куль. За фактом обстрілу автомобіля першого помічника Президента було відкрите кримінальне провадження.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-