ДБР звинувачує ексдепутата Ради у шахрайстві

ДБР звинувачує ексдепутата Ради у шахрайстві

Фото, відео
Укрінформ
Працівники Державного бюро розслідувань викрили позаштатного радника голови Держекоінспекції, колишнього народного депутата від БПП у заволодінні шляхом обману 17 тис. доларів.

Як передає Укрінформ, про це інформує пресслужба Бюро.

За попередньою інформацією, ексдепутат пообіцяв допомогти громадянину, який діяв в інтересах аграрного підприємства. Він гарантував, що за 17 тис. доларів «вирішить питання» щодо отримання позитивного висновку оцінки впливу на довкілля Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів України.

Під час першої контрольованої передачі колишній народний депутат отримав від потерпілого 2 тис. доларів. А 13 січня 2022 року радника затримали слідчі ДБР під час отримання другої частини коштів – 15 тис. доларів, заявили в ДБР.

Читайте також: Просив гроші в іноземної компанії: ДБР повідомило про підозру представнику «Укроборонпрому»

Ексдепутату інкримінують шахрайство, вчинене у великих розмірах (ч. 3 ст. 190 ККУ).

Наразі проводяться обшуки за місцем роботи та мешкання фігуранта, а також у приміщенні суб’єкта господарської діяльності, що надає послуги з оформлення та подачі документів для отримання висновків оцінки впливу на довкілля.

Також перевіряється причетність до вказаного злочину службових осіб Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів та Державної екологічної інспекції, поінформували в ДБР.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-