«НАШ» vs Нацрада: суд отримав іще два позови від телеканалу

«НАШ» vs Нацрада: суд отримав іще два позови від телеканалу

Укрінформ
Окружний адмінсуд Києва відкрив провадження у справах за позовами ТОВ «НАШ 365» до Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення про призначення позапланової безвиїзної перевірки та оскарження її результатів.

Як передає Укрінформ, про це інформує пресслужба суду. 

«Окружний адміністративний суд міста Києва відкрив провадження у справах за позовами ТОВ «НАШ 365» до Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення про призначення позапланової безвиїзної перевірки та оскарження її результатів. ОАСК розглядатиме два дані позови за правилами спрощеного позовного провадження без повідомлення учасників справи», - ідеться в повідомленні.

Як зазначається, упродовж 2021 року до ОАСК надійшло понад 20 позовних заяв щодо оскарження рішень Нацради про призначення чи результати позапланових безвиїзних перевірок телеканалу.

Також у суді нагадують, що раніше ОАСК відкрив провадження щодо анулювання ліцензії «НАШ 365» - Національна рада з питань телебачення та радіомовлення звернулась до суду з позовом на підставі рішення про результати позапланової безвиїзної перевірки у якому, зокрема, йдеться про визнання наявності розпалювання національної, расової та релігійної ворожнечі та ненависті у висловлюваннях, що були поширені в ефірі ТОВ «НАШ 365».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-