Кабмін продовжить адаптивний карантин до 31 березня

Кабмін продовжить адаптивний карантин до 31 березня

Укрінформ
Уряд продовжить адаптивний карантин до 31 березня 2022 року.

Про це на засіданні уряду заявив Прем'єр-міністр Денис Шмигаль, передає кореспондент Укрінформу.

"Для того, аби максимально ефективно протидіяти пандемії і захистити здоров'я людей, уряд продовжує адаптивний карантин до 31 березня 2022 року. Тобто протягом першого кварталу ми будемо продовжувати карантин щонайменше. Це означає, що всі правила доступу до публічних місць з COVID-сертифікатами, щодо носіння масок, щодо дистанції залишаються в силі", - наголосив глава уряду.

Він нагадав, що в Україні понад 40% дорослого населення пройшли повний курс вакцинації проти коронавірусу. Водночас темпи вакцинації потроху спадають, тож Прем'єр-міністр закликав щеплених долучитися до інформаційної кампанії на підтримку вакцинації.

"Саме завдяки вакцинації ми можемо зупинити пандемію. Водночас, поки в Україні рівень вакцинації не досягне 70% населення, ми маємо продовжувати дотримуватися всіх встановлених карантинних обмежень", - заявив Шмигаль.

Як повідомлялося, від початку вакцинальної кампанії в Україні щеплено 14 221 538 людей, з них повністю імунізовано 12 640 221 людину. Загалом проведено 26 861 757 щеплень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-