До Ради внесуть законопроєкти щодо підвищення безпеки дорожнього руху - МВС

До Ради внесуть законопроєкти щодо підвищення безпеки дорожнього руху - МВС

Укрінформ
Міністр внутрішніх справ Денис Монастирський ініціює внесення до Верховної Ради проєктів законів, які підвищать безпеку дорожнього руху.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Міністерство внутрішніх справ.

Монастирський заявив, що патрульна поліція суворо каратиме водіїв та власників комерційних транспортних засобів, які їздять на "лисій гумі" або використовують для економії грошей колеса з недопустимими недоліками, а також тих, хто перевищує швидкісний режим і правила маневрування.

"Цього місяця, за моєю ініціативою, у Верховну Раду України буде внесено законопроєкти, спрямовані на підвищення безпеки дорожнього руху", - наголосив Монастирський.

Читайте також: Монастирський оцінив брак кадрів у поліції: До 30% залежно від регіону

Також очільник МВС висловив співчуття родинам загиблих у дорожньо-транспортній пригоді під Черніговом.

"Страшна трагедія трапилася сьогодні вранці поблизу Чернігова. Близько восьмої ранку водій вантажівки, порушивши правила дорожнього руху, виїхав на зустрічну смугу і допустив зіткнення з маршрутним автобусом. У результаті аварії станом на зараз загинуло 13 людей. Інші – у важкому стані. Висловлюю свої глибокі співчуття рідним та близьким загиблих. Це непоправна втрата", - заявив міністр.

Монастирський закликав усіх водіїв бути пильними та обережними за кермом

"Ви несете відповідальність не тільки за своє життя й здоров’я, але й за життя і здоров’я інших людей", - підкреслив він.

Як повідомляв Укрінформ, сьогодні, 7 грудня, близько 7:55 поблизу села Брусилів Чернігівського району на автошляху Н-27 Чернігів-Грем'яч сталося зіткнення вантажного автомобіля з маршрутним мікроавтобусом “Чернігів-Борзна”. Унаслідок ДТП 13 осіб загинули.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-