Медіаграмотність має поширюватись на всі верстви населення – Ткаченко

Медіаграмотність має поширюватись на всі верстви населення – Ткаченко

Укрінформ
Медіаграмотність має поширюватись на всі групи населення, як на дітей, так і на дорослих.

 Про це заявив міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко на Міжнародному форумі Kyiv Stratcom Forum 2021, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Медіграмотність має поширюватись на всі верстви населення, починаючи з дитячого віку і закінчуючи дорослими. Ми можемо спостерігати на прикладі Фінляндії, де ця робота з медіаграмотністю розпочалася кілька років тому. Рівень критичного мислення у фінів один з найкращих у світі, бо вони прекрасно володіють елементарними навичками медіаграмотності, і це зброя, яка знаходиться у кожної людини в руках", - сказав Ткаченко.

Він зазначив, що поширення певних курсів, зустрічі з громадськістю дають можливість поширити медіаграмотність серед населення.

Як повідомляв Укрінформ, національний проєкт з медіаграмотності “Фільтр” Міністерства культури та інформаційної політики презентував аналітичний документ "Розвиток медіаграмотності в Україні".

У Києві 7-8 грудня проходить міжнародний форум Kyiv Stratcom Forum 2021, метою якого є обмін та вдосконалення підходів до стратегічних комунікацій та формування стійкості на державному рівні в Україні та країнах-партнерах з НАТО у Східній Європі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-