Волонтери роблять Україну непереможною – Зеленський

Волонтери роблять Україну непереможною – Зеленський

Фото
Укрінформ
Завдяки зусиллям українських волонтерів, їхній допомозі армії, нашу державу перемогти не вдасться.

На цьому наголосив Президент Володимир Зеленський під час урочистого заходу з нагоди Міжнародного дня волонтера, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Це (підтримка волонтерів – ред.) зробило Україну непереможною у 2014 році. Це робить нашу державу й сьогодні непереможною і непереможною, упевнений, завжди. Неможливо перемогти військо, чисельність якого невідома. Армію, до лав якої в одну мить стає десятки, сотні тисяч, мільйони небайдужих, тих, хто готовий віддати все, що є», - сказав Зеленський.

Глава держави навів приклади того, на що готові українські громадяни, коли йдеться про захист своєї Батьківщині. Він згадав про успішного бізнесмена з Києва, який продав свій позашляховик, аби допомагати армії. Згадав й про молоду дівчину з Дніпра, яка могла будувати успішну кар'єру, вийти заміж та жити спокійно, натомість ухвалила рішення допомагати захищати Україну. Тепер вона збирає медикаменти направляє їх бійцям на фронт. Також він згадав 11-річного хлопця, який збирав кошти на велосипед, але потім передав їх на підтримку армію, бо їй це потрібніше.

Урочистості з нагоди Міжнародного дня волонтера / Фото: Геннадій Мінченко. Укрінформ

"Український народ завжди був чуйним до потреб інших. Ми завжди допомагали один одному у біді. Та однієї миті поняття "українці" та поняття "волонтери" стали словами синонімами", - наголосив Зеленський.

Президент з нагоди Міжнародного дня волонтера вручив низці громадян державні відзнаки за їхню самовіддану працю заради захисту Батьківщини.

Як повідомляв Укрінформ, 5 грудня в Україні та світі відзначають Міжнародний день волонтерів (Міжнародний день добровольців в ім’я економічного і соціального розвитку).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-